Антони Марсиал получи контузия на бедрото миналата седмица и се

...
Антони Марсиал получи контузия на бедрото миналата седмица и се
Коментари Харесай

Тен Хаг: Жалко е, Марсиал никога не е бил на 100 процента

Антони Марсиал получи травма на бедрото предходната седмица и се изправя пред още един интервал отвън игра. Той към този момент беше отвън терена поради голям брой травми, които получи през тази акция, и не е играл цели 90 минути за Манчестър Юнайтед във Висшата лига от януари 2021 година Марсиал ще пропусне идната среща против Лийдс, която ще бъде 19-ият мач, в който той отсъства във всички надпревари този сезон. Ерик загар Хаг признава, че обстановката не е идеална, само че настоя, че Марсиал прави всичко допустимо, с цел да се върне в най-хубавата си физическа форма.

" Всеки път в разнообразни зони. В момента това е бедрото му. Той не постоянно е разполагаем, само че виждам и другата страна, когато е разполагаем. Марсиал в никакъв случай не беше на 100 % този сезон, само че имаше огромно въздействие всякога, когато играеше, даже когато беше на 80, 85, 90 %.

Така че ние вършим всичко и Антони Марсиал прави всичко. Мисля, че той е играчът, който е прекарал най-вече часове в " Карингтън " този сезон, с цел да се върне, с цел да се възвърне, в действителност е толкоз тъпо за него, че е отчаян от тези контузии. Той не постоянно е разполагаем, а ние желаеме да бъде измежду нашите варианти, тъй като това ще усъвършенства нашата игра ", показа Тен Хаг.

Беше обявено, че Манчестър Юнайтед се стреми да освободи атакуващия футболист през лятото и ще се опита да го размени с първокласен централен нападател. Настоящият контракт на 27-годишния състезател е до 2024 година и не се чака " алените дяволи "  да задействат опцията за удължение на това съглашение с още една година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР