Антони Марсиал е отказал да поднови своя договор с Манчестър

...
Антони Марсиал е отказал да поднови своя договор с Манчестър
Коментари Харесай

Марсиал отказа да поднови договора си с Ман Юнайтед, Атлетико се облизва

Антони Марсиал е отказал да възобнови своя контракт с Манчестър Юнайтед, твърди „ RMC “. Според информацията на радиото, френският футболист желае да напусне „ алените дяволи “ през летния трансферен прозорец.

Настоящият контракт на 22-годишния футболист с Манчестър Юнайтед е до лятото на 2019 година с алтернатива за неговото автоматизирано продължение с още една сезон.

Манчестър Юнайтед притегли Марсиал от Монако през лятото на 2015 година за сумата от 60 милиона евро плю спомагателни бонуси.

Нападателят не желае да остане на „ Олд Трафорд “ е отказал първата оферта, която е получил за подновяването на своя договор.

Сред клубовете, които демонстрират доста сериозен интерес към френския футболист са Ювентус, Тотнъм и Атлетико Мадрид. Агентът му е в контакт с няколко клуба, с които се е съветвал за другите благоприятни условия.

През сегашния сезон Марсиал е отбелязал 11 гола и има 10 асистенции.

След привличането на Алексис Санчес на „ Олд Трафорд “, Марсиал има извънредно лимитирано игрово време. През последните два мача във Висшата лига против Суонси и Манчестър Сити Моуриньо не му даде нито една минута игрово време.

Марсиал не се усеща значима част от тима на Манчестър Юнайтед и от началото на 2018 година неговите връзки с Моуриньо претърпяха отрицателен поврат.

Рашфорд може да напусне Манчестър Юнайтед


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР