Антон Зингаревич ще съобщи намеренията си за ПФК Ботев АД

...
Антон Зингаревич ще съобщи намеренията си за ПФК Ботев АД
Коментари Харесай

Какво ще каже Зингаревич за Ботев в понеделник...

Антон Зингаревич ще заяви желанията си за ПФК Ботев АД в понеделник. Това е декларирал на среща с почитатели старши треньорът на представителния отбор Азрудин Валентич. Босненският експерт е бил привикан от ентусиастите да дава пояснения след черната серия от пет загуби, в които отборът му означи единствено един гол.

Както е известно, съветският предприемач се появи в Коматево през декември и разгласи, че желае да вземе клуба. Той сложи серия от условия, които бяха изпълнени на 100 %. След това обаче Зингаревич не направи в тази тенденция към този момент четири месеца и половина. През януари той образува нова клубна администрация, само че благосъстоятелност не е придобивал, което обяснимо тревожи почитатели и слага на карта близкото бъдеще на клуба.

Пред последователите Азрудин Валентич е оповестил, че е разговарял с Антон Зингаревич и той е уверил, че идния понеделник ще е в Пловдив и ще даде конференция по отношение на придобиването на акциите на клуба.

Треньорът, от своя страна, се е оплакал, че е самичък и не получава помощ от на никое място. Той е декларирал, че не е удовлетворен от огромна част от играчите и има намерение да прави чистка през лятото.

По думите му, не е имал време за добра селекция, а някои от набелязаните играчи са отказали да дойдат в България. Според Валентич Маркиньос, Па Конате и Еамнуел Току са най-хубавите играчи, които е довел.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР