Антон Тодоров призна, че е дал на съд предаването "Господари

...
Антон Тодоров призна, че е дал на съд предаването "Господари
Коментари Харесай

Тодоров отвръща на удара, съди Господари на ефира за 50 бона!

Антон Тодоров призна, че е дал на съд предаването "Господари на ефира ", като желае обезщетение от шоуто в размер на 50 000 лв.. Причината е сравняването му с Хитлер и показани фотоси в ефир, на които главата на към този момент някогашния народен представител е инсталирана на нацистки фрагменти. Тодоров изясни, че това е и повода той да не одобри Златния скункс, който Боби Ваклинов се опита да му сервира. Ето какво тъкмо написа политикът в обществената мрежа: 
"Нека обясня нещо по отношение на предаването "Господари на ефира ". Водя гражданско дело против тях с иск 50000 лева Моят юрист заведе делото поради тяхно предаване от 29 юни, в които в продължение на 5 мин. посочваха мои фотоси до Химлер и Хитлер, посочваха видео колажи с моя фотография върху тялото и униформата на нацистки военопрестъпници, до момента в който подчертаваха, че те са отговорни за гибелта на 6 млн. евреи. И още други простотии. 
По съвет на моя юрист аз не би трябвало да обменям реплики с техните кореспонденти, камо ли да взема скункс. Обратното може и ще бъде употребявано в моя щета на правосъдния развой. Само да прибавя, че държавната такса за подобен иск е 2000 лева Добавете и адвокатските възнаграждения и тогава ще Ви стане ясно за какво не проявявям "чувство за комизъм ", както се дивят някои.
Разберете нещо доста просто - никой до момента не е бъркал по този начин надълбоко и мъчително в това, което назовавам стопански досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на невижданата офанзива против мен. Това единствено простак или искрено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния "протест " на публицисти - там половината бяха от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинявания за десетки милиони. Нима е толкоз мъчно да се види оставеното на масата? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР