Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си. Така председателят

...
Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си. Така председателят
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Антон Тодоров носи лична отговорност за думите си

Антон Тодоров носи персонална отговорност за думите си . Така ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова разяснява заканите, които депутатът насочи към Виктор Николаев в ефира на

Тя съобщи, че ГЕРБ и държавното управление се разграничават от отправените в ефир оценки както от страна на Тодоров, по този начин и от вицепремиера Валери Симеонов.

Антон Тодоров остава част от нашата парламентарна група. Всеки народен представител носи отговорност за това какво показва като мнение или позиция. Смятам, че той е един от цветистите ни депутати. Факт е, че той не си мери езика, даже в Народното събрание. Народното събрание е място, което би трябвало да се почита и всеки би трябвало да си преценя приказките и да работи професионално ”, съобщи Менда Стоянова.

" Пресслужбата на Министерски съвет е задължена да отразява разнообразни позиции на премиера и вицепремиера. Тя е публикувана като позиция на Валери Симеонов, а не като позиция и решение на държавното управление . Той е част от кабинета, само че в тази ситуация позицията е персонално негова ", сподели Стоянова по отношение на ултиматума на Валери Симеонов, искащ опрощение от четири медии.

" Мисля, че и Антон Тодоров, и Валери Симеонов са много свободни в изрече си. Правят опити да иронизират като търсят очевидно по-атрактивна форма. Имено във вашето студио тази подигравка мина границите. Затова и се получи целият този отзив ”, добави Стоянова.

„ Народният представител е определен и единственият метод той да понесе отговорност е самичък да си подаде оставката. Ние не сме хората, които можем да създадем това ”, разяснява още Менда Стоянова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР