Антон Тодоров изложи аргументи. Какво означава лична съвест? Аз имам

...
Антон Тодоров изложи аргументи. Какво означава лична съвест? Аз имам
Коментари Харесай

Тома Биков и Жельо Бойчев издадоха как ще гласуват за оставката на Антон Тодоров

" Антон Тодоров изложи причини. Какво значи персонална съвест? Аз имам естествени връзки с него, само че тук не се вземат решение персонални въпроси. Той би трябвало да каже какво ще прави от тук нататък. Ние го разбрахме. Оставката му беше прибързана ". Това сподели Тома Биков пред bTV. " Добре е да се разисква една оставка, само че преди да е подадена. Отхвърлихме към този момент една. Оставката е доста мощен политически акт и аз ще гласоподавам " за " оставката ", показа депутатът от ГЕРБ.

" Ние изрично гласуваме за оставката на Антон Тодоров. Ние сме твърдо срещу нарушаването на свободата на словото. Поведението на господин Тодоров има тези позиции от дълго време и точно по тази причина е поканен в парламентарната група на ГЕРБ. Тук приказваме за целеустременост и търсим провокативно държание. Той е от тези хора, които се взимат, употребяват и хвърлят ", изясни Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия пред камерата на bTV.



" Ние не желаем оставката на господин Симеонов. Напротив, поддържаме го. В момента върви мощна офанзива против него и би трябвало да покажем, че ръководещото болшинство не е пропукано. Медиите се ръководят от ръководители, а не от министерства ", продължи Биков, акто бе пресечен от депутатът от Българска социалистическа партия с недвусмислени думи: " Естествено, че ще го подкрепите ".

" Валери Симеонов ли е отговорен за проблемите със свободата на словото в България ", попита Биков, като отговорът на сътрудника му бе пресечен от репортерката и той не съумя да отговори, поради недостига на време.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР