Антон Недялков за първи път коментира трансфера си от ЦСКА

...
Антон Недялков за първи път коментира трансфера си от ЦСКА
Коментари Харесай

Недялков след трансфера: Много съм развълнуван, пред мен се открива цял нов свят!

Антон Недялков за първи път разяснява прехвърлянето си от ЦСКА в Далас. Левият краен бранител говори пред формалния уебсайт на американците, като разкри, че се надява с този си ход да се утвърди в националния тим на България.

" Пред мен се открива цялостен нов свят и съм доста разчувствуван. Не знаех кой знае какво за Далас с изключение на нещата, които прочетох в интернет. Наясно съм обаче, че клубът разполага с отлична база и невероятни почитатели. През предишния сезон тимът е спечелил няколко шампионата и се надявам с мен в състава успехите да продължат ”, показа Недялков пред уеб страницата на новия си отбор.

" Обичам постоянно да играя с топката и да оказвам помощ на съотборниците си. Старая се да работя опростено, само че дейно. най-голямата ми мощ е, че на терена употребявам мозъка си ", разказа своя жанр на игра българинът.

" Надявам се прехвърлянето в МЛС да ми помогне да се наложа като непрекъснат титуляр в националния тим. Ще дам всичко от себе си, с цел да се развъртвам като футболист и да съм потребен за Далас. Искам тимът да завоюва всичко допустимо, а аз ще се влагам на 110% и разгадавам, че по този метод ще продължа напредъка си и в националния тим на България ”, сподели още Недялков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР