Антон Недялков няма да има шанса да играе повече през

...
Антон Недялков няма да има шанса да играе повече през
Коментари Харесай

Далас на Антон Недялков се издъни жестоко в Шампионската лига на КОНКАКАФ

Антон Недялков няма да има шанса да играе повече през този сезон в Шампионската лига на КОНКАКАФ. Без контузения българин неговият нов тим Далас отпадна от конкуренцията на фаза осминафинал

В реванша против панамския Тауро Далас победи с 3:2, само че загуби борбата поради голове на непознат терен. Първият мач бе приключил 1:0 за панамците и по този начин след общ резултат 3:3 те не престават напред.

 Гочето: В ЦСКА се усеща отсъствието на Антон Недялков
Гочето: В ЦСКА се усеща отсъствието на Антон Недялков

Вижте разбор на Георги Василев

Именно в първия дуел Недялков направи своя дебют за Далас, само че бе сменен наложително при започване на второто полувреме, а в следствие стана ясно, че има проблеми с левия ахилес. Заради тях той остана и отвън групата за реванша.

В него домакините получиха тежък удар след гол на Едвин Агиляр в 15-ата минута. Далас отговори с гол на Максимилиано Урити в 32-ата минута, само че Тауро осъществя още един тъкмо преди почивката посредством Хесус Гонсалес.

Маури Дуас върна очакванията на Далас с попадението от дузпа в 50-ата минута, само че до самия край нов гол не падаше. Все отново в добавеното време Кристиан Колман донесе триумфа за американците.

 Кошмарно начало за Антон Недялков в дебюта му за Далас
Кошмарно начало за Антон Недялков в дебюта му за Далас

Тимът загуби в Шампионската лига, българинът недоволства от промяна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР