Антон и Нина не си подхождаха нито по характер, нито

...
Антон и Нина не си подхождаха нито по характер, нито
Коментари Харесай

Ексклузивни разкрития! Съседи за любовниците, открити мъртви на Пампорово: Нина - хубаво момиче, Антон - странен тип

" Антон и Нина не си подхождаха нито по темперамент, нито по осанка. Много пъти сме се чудили с комшийки от блока по какъв начин това хубаво момиче върви с този вид ", заяви съседка на двамата пловдивчани, които бяха открити убити в Пампорово, написа plovdiv24.bg.
" Не съм ги виждала или чувала да се карат, само че другите баби от блока разправяха, че двамата не се схващат доста. За последно видях Антон преди няколко дни, когато тичаше пред блока с кучето си. Беше чудноват човек, съвсем не съм го виждала да разменя някоя дума със съседите. Често отсъстваше, нямаше го по 3-4 дни, дори не знам с какво се е занимавал ", сподели още старата жена.



" Апартаментът им е на 5-ия етаж. Той е на родителите на Нина, като в него живееше и брат й Георги. Нина има една щерка, която е на към 19 години. Жалко за детето. Каква е била тази обич, не знам ", приключи описа си живущата в блока на улица " Вук Караджич " в регион " Северен " жена.



" Двамата бяха естествена двойка. Той беше малко чудноват - от време на време поздравяваше, понякога- не. Чувахме понякога по какъв начин покачва звук, само че не сме ставали очевидци на експанзия от негова страна ", описа съседка. Строшената китара пред входната врата обаче приказва за много прочувствена връзка.



В сряда сутринта в жилището са пристигнали родителите на Нина, дружно с полиция. " Решихме, че брат й се е забъркал в нещо, тъй като е рокер. После разбрахме за убийството ", шокирани са хората от блока.

За последно съседите видели аудито на Бояджийски към 19 часа, паркирано на нормалното място пред входа. Той се сдобил със спортната кола преди 2 месеца. Колата на Нина продължава да е паркирана пред блока, което значи, че двамата са потеглили дружно към ски курорта.



" Не мога да допускам, че този човек би направил сходно безчовечие. Едва ли е инцидентно, че всичко се случва преди 14 февруари - Деня на влюбените. Очевидно спорът сред тях е ескалирал ", разясняват хора от блока пред trafficnews.bg.

Те допускат, че в основата на нещастието е мощна ревнивост от страна на Антон. Криминалисти също разкриха пред БЛИЦ, че това е главната версия, по която работят.

В полицията в Смолян е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране. Проверяват се телефоните на двамата, както и тяхната персонална преписка.

БЛИЦ напомня , че злокобното ликвидиране се разиграла в тузарското „ Ауди ТТ “ на китариста, което бе открито край Пампорово.

Както медията ни към този момент писа водещата версия е ликвидиране и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, районен представител на Министерство на вътрешните работи – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово .

Припомня, че 41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е благосъстоятелност на мъжа и е с пловдивска регистрация , е открит противозаконен револвер . Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.
Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов разясниха, че вдовецът, който първо е умъртвил разведената жена, а по-късно се е самоубил, е бил облечен целия в черно .
Заради осъществените огледи в неприятни метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, през днешния ден следва да се извърши още един оглед на автомобила. Не са открити следи от битка и опозиция. По първични данни закононарушението е осъществено сред 21.00 и 23.00 часа нощес.

Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде вцепеняващ кръвта роман за случилото се .

БЛИЦ сподели и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР