Антон Хекимян: Васил Терзиев няма отговор на въпросите ми и

...
Антон Хекимян: Васил Терзиев няма отговор на въпросите ми и
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Васил Терзиев няма отговор на въпросите ми и бяга от дебат


Антон Хекимян: Васил Терзиев няма отговор на въпросите ми и бяга от спор. Всеки път, когато се появя на спор и пътам кандидата на „ Продължаваме промяната “ за какво са спрени тези планове, господин Терзиев няма отговор
на тези въпроси и бяга от спор,
само че търси отбрана при Асен Василев, който е министър на финансите и си разрешава да влиза в политическата акция, защитавайки техния претендент и спонсор на „ Продължаваме промяната “. Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян на среща с жители в регион „ Люлин “.
Десетки жители на столичния
квартал „ Люлин “ се бяха събраха, с цел да чуят целите на претендентът за кмет на София от ГЕРБ-СДС, съобщи кореспондент на Novini.bg.



„ През годините тези хора зад мен работеха за публичното богатство, за града ни и за това да могат след 4 години да се изправят пред вас и да кажат какво са създали. Нищо не се прави на гола поляна “, стартира той.
Хекимян изброи какво възнамерява тимът
на ГЕРБ-СДС за столицата и изясни за какво се нуждае от поддръжка.



„ Защото желая работата за София да не стопира. Проектите няма да се случат от единствено себе си. Това става с напъните на всички тези хора, които стоят зад мен “.
„ Когато желаеме да вършим работа
ние би трябвало да имаме и вашата поддръжка. Аз се изправям пред вас и желая работата за София да не стопира – и метрото, и строителството на пътища, и нови рейсове за градския превоз няма да се случат от самосебе си “, изброи претендентът за столичен кмет.
„ Преди по-малко от две години споделиха:
„ Махнете ГЕРБ. Стига толкова ГЕРБ нещо, което се чуват и в София сега. 17 години, 15 години. какво пристигна по-късно? На страната беше дръпната ръчната спирачка и това всички го виждате. Бяха дадени доста обещания
за смяна, само че тя се оказа мнима.
Ще ви кажа и какво се случи с плановете на София, с които „ Промяната “ се пробваха да санкционират ГЕРБ-СДС, само че действително наказаха вас.



Със спрени пари за метро 140 милиона, това се случи преди една година, със спрени пари за канализация – пари, извадени от Плана за възобновяване и резистентност.
Това са обстоятелства. И защитавайки тези обстоятелства,
излиза един министър от служебното държавно управление – господин Пеканов, който желае да отбрани истината. Всеки път, когато се появя на спор и пътам кандидата на „ Продължаваме промяната “ за какво са спрени тези планове, господин Терзиев няма отговор
на тези въпроси и бяга от спор,
само че търси отбрана при Асен Василев, който е министър на финансите и си разрешава да влиза в политическата акция, защитавайки техния претендент и спонсор на „ Продължаваме промяната “, изясни той.

„ Нещо невиждано се случва, министърът на финансите изкарва данни, които не са неистина, само че не са и истината за която приказваме.
Парите за столичния герадски превоз,
които е поискала столичната община не са дадени от държавното управление на Политическа партия и са спрени, с цел да бъде осъдена София. Екипът, обаче, който стои зад мен, екипът в Столичната община, се преборва по тази причина тези пари да бъдат обезпечени през Народното събрание “, напомни Хекимян.
„ Те не милеят за София и това го
виждаме в техните дейности “, сподели той и уточни орязването на парите за продължението на метрото и замяна на канализация.

„ Ще продължим да строим метро, ще го има в „ Слатина “, „ Подуяне “, тъй като можем и знаем по какъв начин. В столицата ще продължим с огромните инфраструктурни планове – нови пътища, реновиране на трамвайни трасета, връзката от околовръстният път до Автомагистрала „ Струма “.
Тези планове е допустимо да се случат,
тъй като по тях е работено, те са подготвени. През последните 15-16 година в София е свършена доста работа и никой не може да го отхвърли. Навсякъде, където стигат пътищата, се трансформира образа на града и той се развива. Паралелно с просветителната инфраструктура, ние желаеме да развиваме и здравната инфраструктура. Най-важно е да се построи детска поликлиника в София, тя ще бъде на ул. „ Пиротска “, изброи Хекимян.



Той акцентира, че те знаят
по какъв начин и могат да осъществят всичко това.
„ Срещайки се с хората в кварталите знам какво желаят те – реновирани междублокови пространства. Ще премахнем калните точки в кварталите, ще изградим тротоари и паркинги. Убеден съм, че всичко това ще се случи с вашата поддръжка. Благодаря ви! “, обърна се кандидат-кмета към събралото се голям брой.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР