Антон Хекимян тръгна по стъпките на Петър Дънов. Водещият на

...
Антон Хекимян тръгна по стъпките на Петър Дънов. Водещият на
Коментари Харесай

Шок в bTV! Ето на кого се предаде Антон Хекимян след...

Антон Хекимян потегли по стъпките на Петър Дънов. Водещият на утринния блок на bTV не се включвал обаче във всеобщите празнувания на Учителя в Рила планина, които се организират годишно на връх Преображение Господне – 19 август, написа „ Ретро ”.

Той напълно се предал на учението на Дънов и катери самичък до Рилските езера при започване на месец септември. Тази традиция следвал още от 2011 година, когато трайно се запалил по учението на Петър Дънов.

Обикновено на похода до енергийното место го придружавал един негов непосредствен другар.

Там Тони постоянно отивал облечен в бяло, както повелява традицията на дъновистите. За да изрази възхищението си към природата, както правели и почитателите на Учителя, водещия собственоръчно издигал пирамида от камъни.

С днешна дата те към този момент достигнали човешки растеж.

И тази година, след съвсем едномесечното си неявяване от екран, което Антон Хекимян прекара по Средиземноморието, почивката още веднъж му приключи на Рилските езера.

Журналистът отишъл, с цел да се отърве от депресивните мисли, които го налягали все по-често.

След като огромната му обич Василена Гръбчева е пред женитба с набралия известност около благотворителните си акции млад доктор Асен Цеков, водещият на утринния блок на Би Ти Ви се почувствал смачкан.

Въпреки че с красивата кореспондентка се разделиха с положително, той към момента не е разкрил подобаващия човек за себе си. 35-годишният старозагорец бил притискан и от роднините си да свие фамилно гнездо, а освен да е концентриран върху кариерата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР