Антон Хекимян си спретна мистериозно пътуване в компанията на известния

...
Антон Хекимян си спретна мистериозно пътуване в компанията на известния
Коментари Харесай

Хекимян и манекенчето Туни обикалят по екзотични почивки, демонстрират опасна близост

Антон Хекимян си спретна мистериозно пътешестване в компанията на известния в стилните среди манекен Тунджай Мустафа – Туни, който е част от имената в мъжката секция на родната организация „ Визаж “.

Двамата бяха засечени от фотграфите на „ Ретро “ на столична бензиностанция.  Именно с Туни журналистът прекара лятната си отпуска през предходната година, част от която мина в прилежаща Гърция. Там двамата посетиха някои от най-красивите средиземноморски плажове, както и фамозния остров Кефалония. В профилите им в обществените мрежи не липсват фотоси от феноменалните места, на които обаче театралничат поотделно, на едни и същи дати. Предходното лято журналистът още веднъж е прекарал дружно с модела на мъжка мода.

През 2019 година са били на екскурзии в няколко турски курорта, откъдето също споделят фотоси. През 2018 година пък са чествали рождения ден на журналиста в Атина. Двамата са посетили много туристически забележителности в България, защото от дълго време се знае, че Антон е патриот и странник по душа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР