Антон Хекимян: От 3 месеца наблюдаваме провала на ПП-ДБ-СС. Това

...
Антон Хекимян: От 3 месеца наблюдаваме провала на ПП-ДБ-СС. Това
Коментари Харесай

Антон Хекимян: От 3 месеца наблюдаваме провала на ПП-ДБ-СС

Антон Хекимян: От 3 месеца следим неуспеха на ПП-ДБ-СС. Това съобщи пбщинският консултант от ГЕРБ-СДС пред Българска национална телевизия.

„ Много въпроси стоят пред София. Цветомир Петров беше по-скоро техническо решение, с цел да може работата за града да не стопира. Това, което следим от 3 месеца, е неуспехът на ПП-ДБ-СС. Те носят отговорността за болшинството, само че не можаха да намерят мощ в себе си да отстоят салдото в СОС. И като дребни деца започнаха да тропат с крачета, като не могат да схванат, че в СОС би трябвало да има баланс, а той може да се реализира посредством комисиите, разяснява още Хекимян.

„ ПП-ДБ-СС имат кмет, имат ръководител на Общинския съвет, те имат най-вече хора във всяка една комисия – по бройка. И в този момент следващото им опрощение е, че някой ще им пречи, че някой има надзор в СОС. Не, те имат надзор, тъй като те имат ръководител Проведоха над 20 ремонти в плана за решение за това те да избягат от председателското си място. Абсолютно целеустремен проект от тяхна страна – да абдикират от отговорността си “, сподели още Хекимян.
Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР