Антон Хекимян е новият директор "Новини, актуални предавания и спорт"

...
Антон Хекимян е новият директор "Новини, актуални предавания и спорт"
Коментари Харесай

Антон Хекимян заменя Венелин Петков като директор на новините

Антон Хекимян е новият шеф "Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Media Group. Той заменя на поста Венелин Петков, оповестиха от медията.

Рокада има и при позицията на програмния шеф. Христо Хаджитанев става новият шеф "Програма " на мястото на Маргарита Александрова. Решението е на основния изпълнителен шеф на bTV Мартин Швехлак, чието предопределение бе оповестено неотдавна дружно със известието за отдръпването на предходния изпълнителен шеф Флориан Скала.

"През 2020 година bTV трябваше да приспособява програмата си към COVID-19 пандемията, което докара до по-малко вложения в наличието и загуба на фенове. Основната ми цел е да обърна тази наклонност като усъвършенствам програмата и наличието и работя за повече разнообразно ТВ забавление и висококачествени вести по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, тъй като те имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем водещата си позиция в България ", разяснява новите назначения Мартин Швехлак.

Посочва се още, че Антон Хекимян е определен "заради големия му принос към триумфа на нюзрума на bTV, силата му в представянето на тематики и репортажи и професионалната му безрезервност към обстоятелствата и обективните вести ". Самият Хекимян дава обещание да остане "посветен на плурализма и обективната публицистика " и да работи с "талантливия и безрезервен екип на bTV, с цел да привлека още повече фенове пред екрана на bTV ".

"PPF е решена да вложи обилни вложения в нова стратегия и наличие, само че има потребност от убеденост, че целият мениджърски екип ще одобри плануваните промени и ще работи за осъществяването на бизнес задачите ", декларира от своя страна Любош Йетмар, основен изпълнителен шеф на съдебномедицинска експертиза България.

"Очаквайте доста нововъведения в наличието на bTV Media Group през 2021 – нови шоупрограми, повече местни продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и съвременно наличие, което дава отговор на зрителските ползи на всички канали и платформи на bTV ", сподели Христо Хаджитанев, който беше назначен на поста шеф "Програма " поради богатия си опит и експертиза в ТВ наличието, изследванията, консултантската активност и ръководството на ТВ планове и екипи.

Вътрешната промоция е била решението за рокадите, която компанията е предпочела пред търсенето на експерти отвън bTV.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР