Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София

...
Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София
Коментари Харесай

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София

Антон Хекимян е претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София за локалните избори, които ще се проведат на 29 октомври, съобщи кореспондент на  " Фокус ". 

" Намираме се в ексцентрична обстановка. Решението няма по какъв начин да бъде елементарно. Взел съм го осъзнато. Всичко се случи предходната седмица. Имах персонална среща с Борисов и персонално от него получих поканата да съм кмет. Помолих за време да помисля. Получил съм уверението, че ще имам опция независимо да взимам решенията. Обсъдили сме тактика. Целият си път съм извървял пред обектива. Не мисля, че има какво да укривам ", съобщи Антон Хекимян. 

Той добави, че целия си път е извървял пред обектива. " Не мисля, че има какво да укривам. Преди всичко слагаме акцент на образованието. То ще бъде огромната цел и ще донесе фрагменти. Няма да забравим и огромните инфраструктурни планове. 19 години съм публицист, минал съм пътя през стажант до кореспондент, до различим кореспондент ", сподели още Хекимян.

" Използвахме цялото време да конструираме най-хубавия състав и да изберем най-хубавия претендент за кмет ", уточни Томислав Дончев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР