Антон Хекимян е бил зарязан от манекена Тунджай Мустафа, издават

...
Антон Хекимян е бил зарязан от манекена Тунджай Мустафа, издават
Коментари Харесай

Мъка! Ето кой се оказа манекенът, разбил сърцето на Антон Хекимян

Антон Хекимян е бил изоставен от манекена Тунджай Мустафа, издават близки до шефа на новините в Би Ти Ви. Мачото от каталога на фешън организация „ Висаж “, с който арменецът е непосредствен от 4 години и двамата са неразделни, духнал за чужбина самичък и изоставил другаря си в София. Тунджай отпътувал на следващ воаяж в Европа, само че без своя сътрудник в пътешествията. За пръв път от години насам манекенът обикаля забележителности в отсъствието на правилния си сателит Антон. Бившият водещ на утринния блок на Би Ти Ви, който преди година бе нараснал до шеф в медията, нямало по какъв начин непрестанно да отсъства и да рискува шефския си стол. Ръководството му забранило да си взема отпуск при започване на телевизионния сезон, когато в нюзрума е най-напечено. Освен това Хекимян нямал право да почива по време на предизборния интервал, защото медията има по-наситена стратегия, изключително в публицистичния сектор, за който заралията директно дава отговор.
Колеги на журналиста издават, че откогато приел покачването, съвсем нямал време за отдих.

Подобно на предшественика си Венелин Петков, Хекимян се съобразявал с политиката на медията във връзка с афиширането на персоналния живот. На Тони му било неразрешено да разгласява и фотоси в обществените мрежи, свързани с персоналния му свят. Нямал право също да дава и изявленията, в които да приказва на тематики, разнообразни от професионалните. Допреди да стане шеф на отдел, Хекимян не пропускаше да радва със фотоси от всичките си воаяжи до екзотични и красиви дестинации дружно с Тунджай. Редовно показваше и фрагменти със фамилията си – майка си, сестра си, племенничките и татко си, който загуби през март тази година.

Арменецът все по-рядко се появява и на обществени мероприятия. Последно преди половин година бе видян да гледа зрелище в столичен спектакъл, още веднъж съпроводен от манекена.
Вечер журналистът се прибирал гроги в софийския квартал „ Бъкстон “, където живее. Имота си за 250 хиляди лв. Антон купи още до момента в който водеше утринния блок на Би Ти Ви. Ергенското жилище от 110 квадрата той населява самичък от 2017 година, като там в никакъв случай не е съжителствал с жена. Предходната си надалеч по-скромна квартира, в която бе чартърен, Хекимян споделяше с журналистката Василена Гръбчева, с която от дълго време се разделиха, а тя се омъжи за млад доктор, от който роди момиченце.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР