Антон Хекимян, дългогодишният телевизионен водещ, а в последните години и

...
Антон Хекимян, дългогодишният телевизионен водещ, а в последните години и
Коментари Харесай

Антон Хекимян - с ГЕРБ на прага на Столична община

Антон Хекимян , дългогодишният ефирен водещ, а в последните години и шеф на новините в БТВ, е изборът на ГЕРБ за претендент за столичен кмет.

Телевизионният водещ пристигна, съпроводен от членове на ГЕРБ, само че без водача на партията Бойко Борисов , да се записва в конкуренцията за кмет на София. " Добър ден и сполучлива седмица на всички ", два пъти сподели Хекимян, преди да аргументира кандидатирането си. А първата такава обосновка му се наложи да бъде, въпреки и без доста въпроси, пояснение за предходното му професионално занятие - като публицист - и по тази причина, че не е бил привързан и привързан политически, а е работил професионално и обективно . Като доказателство Хекимян даде излъчването на сигнали на жители за нередности в София.

Решението да се кандидатира за кмет на София от Политическа партия ГЕРБ пристигнало след предложение и персонална среща с водача Борисов . Тя се е състояла предходната седмица, а Хекимян е изискал седмица за размисъл. Иначе бил номиниран от партийни структури, стана ясно на брифинга пред СОС.

" Намираме се в ексцентрична обстановка, както сподели преди няколко дни господин Борисов. Решението няма по какъв начин да бъде взето елементарно, само че съм го взел изцяло умишлено , след време, които желаех да ми бъде отредено. Имах персонална среща с господин Борисов, от който разбрах, че имам персонална номинация от структурите на партията. "

Така изясни за какво е станал претендент Хекимян. И посочи на въпрос на News.bg - преди диалогът с Бойко Борисов не знаел, че името му е спрягано.

" Имаше доста въпроси последните седмици, спекулации. Използвахме цялото обещано ни време от закона, с цел да изберем най-хубавият претендент кмет на София. Не от позиция на конюнктурата на партийния интерес, а давайки късмет на жителите да бъдат показани ", показа гледната точка на партията на собствен ред вторият човек в ГЕРБ Томислав Дончев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР