Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си.

...
Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си.
Коментари Харесай

Близка на загинала при катастрофата в София: Никой не заслужава да си отиде по този начин

Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало щерка си. Роднините изгубили връзка с нея след случая. Звънели са на лечебни заведения, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им споделили само, че буквите на починалото момиче и щерка им съответстват. По-късно името се е удостоверило, заяви Нова тв.

„ Получихме подпомагане от „ Пътна полиция " и ни изпратиха в следствието. Не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правораздаване. Никой не заслужава да си отиде по този метод. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята щерка. Видях я няколко часа преди този момент. Беше едно прелестно дете. Ще ни липсва ужасно доста. Не може сходни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани ", сподели Куюмджиева.

Припомняме, че престъпно проявен с 50 нарушавания провокира тежка злополука и умъртви две млади дами - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус”. След произшествието причинителят - Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е бил с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР