Антоанета Добрева - Нети има чувствен глас и неоспорима харизма

...
Антоанета Добрева - Нети има чувствен глас и неоспорима харизма
Коментари Харесай

Антоанета Добрева - Нети между възхищението, съперничеството и страховете

Антоанета Добрева - Нети има сетивен глас и неоспорима харизма на сцената. А в най-новата премиерна режисура на Театър " Българска войска ", която е и неговият първи женски моноспектакъл, актрисата ще съчетае певческия и актьорския си гений.
 “Скрити лимонки ” с Неда Спасова и Станка Калчева - новото зрелище на Театър София
6 “Скрити лимонки ” - и хуморът, и нелепостите и истините за женската природа

Шест дами - шест истории за глупави провали и несбъднати упования

В представлението " Глас "  влиза в ролята на Виктория Глас - дубльорката на оперната прима Мария Калас. Образът ѝ ни разкрива вътрешния свят на артистка, разпъната сред възхищението и съперничеството, чийто глас отразява бурните страсти на един живот, изживян в периферията на славата.

Като жена със мощен темперамент Виктория Глас демонстрира какъв брой мъчно е човек да бъде себе си макар компликациите, хората към себе си и неуспехите. И несъмнено, потвърждава на всеки, че все пак и всички, в никакъв случай не би трябвало да стопира да следва личния си път.
 Снимка 656950

Постановката " Глас " от Елена Алексиева навлиза в същността на това какво значи човек да желае живота на някого, който идолизира. Защото тъкмо подобен е животът на Виктория Глас - тя стои колкото близо, толкоз и надалеч от светлината на прожекторите. В последна сметка обаче намира храброст да се изправи пред страховете си и да прегърне личната си еднаквост.
 Снимка 656952

По представлението Антоанета Добрева - Нети работи с режисьора Ивайло Христов. Партньорът на актрисата - Добрин Векилов - Дони, пък е виновен за музиката. Сценографията и костюмите са дело Марина Янева.
 “Три версии на живота ” от Ясмина Реза с режисьор Стоян Радев с премиера в I AM Studio
От може ли да се яде, откакто сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния - историята на две фамилии и техните разправии

“Три версии на живота ” с премиера в I AM Studio

Премиерата на " Глас " е на 12 и 13 март от 19:30 ч. на Сцена-клуб " Максим " в Театър " Българска войска ". Следващите дати са 16, 27 март и 6, 17 и 27 април, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР