Антоанета Асенова, дългогодишен член на ДПС и доскорошен президент на

...
Антоанета Асенова, дългогодишен член на ДПС и доскорошен президент на
Коментари Харесай

Антоанета Асенова от ДПС става част от борда на директорите на Европейския либерален форум

Антоанета Асенова, дълготраен член на Движение за права и свободи и досегашен президент на Европейските млади либерали, през днешния ден бе определена за член на борда на шефовете на Европейския демократичен конгрес (ELF) с огромно болшинство.

 

 „ Изключително съм признателна на Фондация Либерална Интеграция и Либералния институт за политически разбори от България, на Фондация Борис Дивкович от Босна и Херцеговина и Европейската демократична юноша за номинирането ми за член на Борда на ЕЛФ, както и на партия Движение за права и свободи за това, че поддържа, има вяра и залага на младите си хора.

Благодарна съм и на членовете на ЕЛФ - неправителствени организации и тинк-танкове от цяла Европа за поддръжката на визията ми за развиването на организацията. Изборът ми е самопризнание за доверието на нашите европейски сътрудници. Този мандат на управлението на ЕЛФ, стартира в сложна конюнктура - само че точно да се потвърждаваме в сложни времена е силата на Движение за права и свободи. “, заяви Асенова след избирането й.

 

Избирането на Асенова за подобен висок пост е подарък в последния ден на акцията за всички от Движението, настояват членове и симпатизанти на партията. Движение за права и свободи е известна с многочислената младежка конструкция и старателната подготовка на фрагменти за политическата сцена у нас и в Европа.

 

Антоанета Асенова получи доста поздравления във връзка избирането й. Сред първите бе и евродепутатът Илхан Кючюк. Във своя фейсбук водачът на европейските либерали написа: „ В последния ден от предизборната акция избирането ти за член на борда на шефовете на Европейския демократичен конгрес е следващото доказателство, че фрагментите на Движение за права и свободи са готови за европейската политическа сцена. Продължавай със същата непримиримост и познания да покоряваш нови върхове! Успех! “

 

Европейският демократичен конгрес е политическа фондация на европейско равнище и публична фондация на партия АЛДЕ, учредена през 2007 година Тя е независима неправителствена организация, която събира национални политически фондации и тинк-танкове споделящи демократични хрумвания и правила от цяла Европа.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР