Антоанет Пепе сподели нов кадър в Instagram, но снимката определено

...
Антоанет Пепе сподели нов кадър в Instagram, но снимката определено
Коментари Харесай

Антоанет Пепе, Иво Карамански и снимката, която просълзи хиляди

Антоанет Пепе показа нов кадър в Instagram, само че фотографията несъмнено се разграничава от останалото наличие. Влогърката показа фотография, на която нейната ръка държи протезата на Иво Карамански.

" Перфектен баланс. Леко увещание, че би трябвало да бъде деликатни към всички хора ", написа към фотото, което натрупа бързо хиляди лайкове.

Виж още: Любов и традиция! Елица и Алекса с патриотична фотосесия и една фантазия точно на Нова година

Карамански за първи път разяснява точно на коледа злополуката, при която загуби ръката. За Иво преломният миг се оказва злополуката, която претърпява. „ Пътувах от България към Холандия. Бях на стотина километра от дестинацията си. Спомням си, че карах много бързо, със 150-160 км/ч. Колата ми отскочи и стартира да се превърта. През цялото това време бях в схващане. Други водачи бяха очевидци, това беше извънреден шанс ”, съобщи той.

На момента знаел, че е изгубил ръката си. „ Когато колата спря да се пързаля по таван, си погледнах ръката и видях, че ситуацията е доста зле. В болничното заведение ми споделиха, че съм един от най-големите късметлии, които са виждали, и да се веселя, че въобще съм жив. Думите на лекаря бяха: „ Момче, да знаеш, че най-вероятно няма да можем да спасим ръката ”, споделя Иво. Смята, че е жив, тъй като обича живота.

Виж още: Магии и врачки: Българските звезди, които обичат да вървят на гледачки

С бионичната ръка разкрива, че се привиква с тренировки. „ С воля и предпочитание. Много хора се отхвърлят от подобен вид ръка. Аз желая тази, с цел да мога да я употребявам. И да си възвърна предходните функционалности. Ако не бях подобен дебелоглав, нямаше да се оправя с това ”, разяснява той. След злополуката за себе си споделя, че към този момент има усъвършенстван човек. И на смешка: „ Подобрен киборг ”.

Виж още: Lucky Girl Syndrome: по какъв начин да привличаме шанса към себе си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР