Антоанет Пепе не признава, че е скъсала с Филяка, но

...
Антоанет Пепе не признава, че е скъсала с Филяка, но
Коментари Харесай

Трима известни мъже на име Филип, от които Антоанет Пепе (все още) няма дете

Антоанет Пепе не признава, че е скъсала с Филяка, само че разнообразни източинци настояват, че инфлуенсърите са разграничени от месеци. Двамата поддържали другарски връзки, грижат се за детето им, само че не са в любовни взаимоотношения. Наскоро пък ни осведомиха, че Пепе била видяна на морето в компанията на различен мъж. 

Не знаем за какво Пепе сама основава розов балон към себе си, откакто написа книга за проблемите, с които се е срещнала. Шушука се, че Пепе е дружно със сина на Иво Карамански, с когот оса другари от дълго време, само че на този стадий нищо не е доказано публично. 

Виж още: Джизъса е навън от играта: Ето за какво Карен е по-добър от Златка Райкова

 

Интересен факт е, че бащите на децата на Пепе носят едно и също име - Филип. Е, единият Филип не е българин, само че това е дребна детайлност. Ето обаче няколко известни българи със същото име, от които новоизлюпената мислителка няма деца.

Филип Буков

Актьорът не би си и помислил да се приближи до Антоанет, само че признаваме, че е супер партия. Известен, хубав, сполучлив и доста надарен. В свободното си време е състезател, само че той е от мъжете, които търсят мацки, които нямат голямо семейство.

Виж още: Зъболекарят гадже на Мика Стоичкова се оказа огромен състезател

 

Филип Плейн

Модният дизайнер е свил към този момент гнезденце с Лучия Бартоли, която го подари с правоприемник. Плейн обаче си пада повече по различен вид мацки, а ние добре знаем неговите желания към българките. Е, Антоанет не би попаднала в радара му, само че нещо ни подсказва, че и тя не би го харесала. 

 

Филип от " Бричка "

Фил обича корите и дамите, и знаем, че е много оборотен. Факт е, че и Филип си пада по плеймейтки, а някои от нас към момента си спомнят забивката му с русата Златка, когато се подвизаваше по малките екрани, с цел да натрупа евтина популярност.

 

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/ , https://www.instagram.com/bukovphilip/ , https://www.instagram.com/philippplein/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР