Антоанет Пепе и Иво Карамански са новата любима двойка на

...
Антоанет Пепе и Иво Карамански са новата любима двойка на
Коментари Харесай

Коя е истинската Антоанет Пепе, новата голяма любов на Иво Карамански?

Антоанет Пепе и Иво Карамански са новата обичана двойка на България. Двамата изповядаха душите си през Мон Дьо и обявиха изрично, че се обичат и никой не може да ги раздели. Коя обаче е същинската Антоанет?

Тя е едно от тези млади девойки, които изпъкват със своята харизма и сексапил. Нейните откровени споделяния на тематика майчинство, връзки и доста други тематики, са част от повода тя да добие толкоз огромна известност в мрежата. Само в Instagram тя има над 177 хиляди почитатели, а в случай че прибавим и тези от YouTube и Фейсбук, броя става към този момент в действителност впечатляваща. Говорим за съвсем половин милион българи, които се интересуват от нейния живот!

Виж още: Иво Карамански проговори за първи път за злополуката и Антоанет Пепе: " Аз съм усъвършенстван киборг! "

Антоанет е от инфлуенсърките, които споделят повече за своя опит в разнообразни житейски аспекти, тя не популяризира просто марки. Нейните препоръки са доста потребни за младите или бъдещи майки. А един от най-гледаните ѝ клипове е видео, в което тя е снимала второто си раждане.

През 2020 година Антоанет стана майка за трети път, когато на бял свят се появи първия ѝ наследник Матиас, плод на любовта ѝ с инфлуенсъра Филяка, прочут от комедийното шоу " Типично ".

Страницата на Антоанет в Instagram е палитра от пъстри и щастливи моменти, само че не си мислете, че в живота ѝ всичко е било идеално и красиво. Красавицата най-сетне си разреши да признае, че първият ѝ брак с датчанина Филип не е бил сполучлив, тъй като той се е борил с нарко взаимозависимост.

Освен с персонален живот, Антоанет въодушевява и с тоалети.

" Експериментирам доста повече със стилове и способи на обличане, с цел да мога да показва разнообразни трендове и хрумвания на читатели/зрителите си. За мен това е доста значимо - да бъдеш настоящ. Днес блоговете стават сами по себе си „ медии “ - хората ни „ наблюдават “, с цел да научат нещо ново. Ако ние не се променяме и не растем, то тогава няма да има какво да покажем и би се обезсмислила нашата задача. Отделно грижата за външния тип и психическото положение на човек е форма на себеуважение. Не считам, че би трябвало да си блогър, с цел да го правиш ", показа преди време Антоанет в свое изявление за сп. " Ева ".

Истинското име на Антоанет е Антоанет Пепелджийска. Пепе се появява по-късно, когато хубавицата живее известно време в чужбина. Завършва медии във Англия, а по-късно се мести в Дания, където се среща със своята някогашна половинка.

Преди да стане влогър, дълго време е блогър и написа на британски, само че откакто се връща в България, Антоанет насочва наличието си напълно към българската публика. Обича България и се радва, че е тук, разказва Дания като тъмно и депресиращо място. Цени честните и откровени хора, пробва се да учи почитателите си на градивни неща, когато споделя персонални моменти.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР