Антоанет Пепе е едно от онези млади момичета, които изпъкват

...
Антоанет Пепе е едно от онези млади момичета, които изпъкват
Коментари Харесай

Антоанет Пепе: елегантна, чаровна и майка на три деца

Антоанет Пепе е едно от тези млади девойки, които изпъкват със своята харичма и сексапил. Нейните откоревени споделяния на тематика майчинство, връзки и доста други тематики, са част от повода тя да добие толкоз огромна известност в мрежата. Само в Инстаграм тя има 159 хиляди последващи я. 

Антоанет е от инфлуенсърките, които споделят повече за своя опит в разнообразни житейски аспекти, тя не популяризира просто марки. Нейните препоръки са доста потребни за младите или бъдещи майки. Само преди броени месеци тя роди за трети път. Нейната половинка се споделя Филип, а той също е онлайн звезда. Повече от вас може би по-скоро го познават като Филяка с неговите хумористични видеа.

Виж още:

Двамата станаха родители при започване на ноември, когато на бял свят посрещнаха Матиас. Страницата на Антоанет в Инстаграм е палитра от пъстри и щастливи моменти, само че не си мислете, че в живота ѝ всичко е било идеално и красиво. Освен с персонален живот, Антоанет въодушевява и с тоалети.

" Експериментирам доста повече със стилове и способи на обличане, с цел да мога да показва разнообразни трендове и хрумвания на читатели/зрителите си. За мен това е доста значимо - да бъдеш настоящ. Днес блоговете стават сами по себе си „ медии “ - хората ни „ наблюдават “, с цел да научат нещо ново. Ако ние не се променяме и не растем, то тогава няма да има какво да покажем и би се обезсмислила нашата задача. Отделно грижата за външния тип и психическото положение на човек е форма на себеуважение. Не считам, че би трябвало да си блогър, с цел да го правиш ", показа преди време Антоанет в свое изявление за сп. " Ева ".

Виж още:

Истинското име на Антоанет е Антоанет Пепелджийска. Пепе се появява по-късно, когато хубавицата живее известно време в чужбина. Завършва медии във Англия, а по-късно се мести в Дания, където се среща със своята някогашна половинка. Преди да стане влогър, дълго време е блогър и написа на британски, само че откакто се връща в България, Антоанет насочва наличието си напълно към българската публика. Обича България и се радва, че е тук, разказва Дания като тъмно и депресиращо място, написа " 24 часа ". Цени честните и откровени хора, пробва се да учи почитателите си на градивни неща, когато споделя персонални моменти.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР