Антоан Ван – още името му подсказва, че историята му

...
Антоан Ван – още името му подсказва, че историята му
Коментари Харесай

Антоан Ван – свежарят с екзотична жилка в Lidl

Антоан Ван – още името му подсказва, че историята му е не е от елементарните. Ван е виетнамска фамилия, какъвто е неговият татко. Именно той способства за екзотичното звучене на името му и е причина Антоан да го носи с горделивост.
Прочетете още
Освен азиатска жила, от дребен носи в себе си и голяма обич към спорта. Футболът го прави благополучен и го окуражи да реализира доста. Сериозна травма в колената обаче дефинитивно ще го отдалечи от професионалния спорт.

Въпреки това взема решение, че има и различен метод да поддържа спортната искра – приключва „ Спортна педагогика “ като асистент треньор в Националната спортна академия. И този път не е писано да се получи – в България мъчно вижда вероятност за себе си като футболен треньор. Затова взема решение напълно да смени посоката.

Насочва се към хотелиерството. След това работи и като търговски представител. Търсейки новото си занятие, през 2018 година стартира като касиер-продавач в един от пловдивските магазини на Lidl. Плановете му са да е за малко. И този път обаче ориста ще му покаже, че от време на време е по-добре човек да не си прави проекти.

Днес, 4 години по-късно, Антоан към момента е в Lidl и е част от тима на „ свежарите “ в компанията. Именно той е индивидът, който дава отговор за свежите браншове в магазина. Грижи се за свежия тип на плодовете и зеленчуците, прясното месо, а по този начин също и за охладените артикули. Той е и индивидът, който посреща и „ свежите “ попълнения в тима и образова новите фрагменти. Наученото от спортната педагогика несъмнено му е от изгода. Като същински треньор, негова е задачата освен да научи новопостъпилите на разпоредбите на играта, само че и да ги болести с оня състезателен хъс, който трансформира един тим в победител.

Самият той се усеща по този начин всякога, когато вижда резултата от своята работа и че трудът му се прави оценка. Едно от последните доказателства, които получава за това, се случва към Задушница. Тогава стара дама ненадейно се доближава до него, подава му кутия с локум и му прошепва: „ Момче, излъчваш доста положителна сила. Вземи тази кутия с локум, с цел да ти е сладостен животът “.

Радва се, че намира общ език освен с клиентите, само че и с сътрудниците си. „ Екипът ни е страховит. Сплотени сме и си оказваме помощ освен в работата, само че и отвън нея “, споделя Антоан. Не единствено си оказват помощ, само че и честват дружно – изключително когато пристигна 15-то число, а с него заплатата и неизменимият миг, в който всеки месец се събират да честват дружно.

Не единствено положителният и обединен екип обаче го задържа в Lidl. Харесва му, че открива благоприятни условия да се развива, а за тези 4 години компанията постоянно го е подкрепяла и заставала зад него. Затова и всеки ден отива на работа с мотивацията да даде най-хубавото от себе си, че даже и малко повече. 

И до през днешния ден спортът продължава да е част от живота му, въпреки и любителски. Ходи на фитнес и постоянно играе футбол с другари, с които продължава да споделя страстта от играта. Все по този начин решително прави и последващи проекти – да има собствен автомобил, да сътвори дом и семейство и да посрещне всичко останало, писано да му се случи.

Ако искаш и ти да станеш част от екипа на Lidl, научи повече за опциите за работа на
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР