Антитяло-зависимото усилване, което се случва след ваксиниране, е проблем, заради

...
Антитяло-зависимото усилване, което се случва след ваксиниране, е проблем, заради
Коментари Харесай

Александра Код: Има и ваксинален ковид

Антитяло-зависимото увеличаване, което се случва след имунизиране, е проблем, поради който няколко предходни опита за основаване на ваксина против ковид са били непосредствено отхвърлени, изяснява ученият Александра Код в изявление, което се популяризира в обществените мрежи. Според Код, след слагане на тестовите ваксини животните всеобщо измирали.

Съществува проблем с дозирането на прага на антителата, счита ученият. Според нея е значимо да се разбере, че „ освен би трябвало да създадем антитела против ковид, само че би трябвало и да сме сигурни, че те не се трансформират по никакъв метод в медиатори ”. Френският откривател изяснява какво тъкмо значи това:
„ По принцип едно антитяло се появява, с цел да обезврежда даден вирус, само че сега, в който то стартира да улеснява навлизането на вируса в клетките, към този момент има безусловно противоположен резултат. И тогава виждаме заболявания, които стават по-сериозни, в сравнение с са били в предишното. ”
Според Код, когато на изцяло здрав човек се инжектира антиковид ваксина, сигналът, който се изпраща към организма, не се приема като „ вирусна опасност ”. Това е повода имунитетът да не се задейства против „ офанзивата ”, както по принцип би трябвало да се случи. Липсата на битка в организма трансформира индивида във краткотрайно генно модифициран човек. Наричаме го краткотрайно, само че никой не знае какъв брой тъкмо продължава то, изяснява ученият.
Тази генетична информация експертът по РНК ни показва по следния метод: „ Генетичната информация е една компютърна стратегия. Предназначена е за вашия корав диск, вашата централна система, и я програмира да създава протеин, който не принадлежи към нашия тип. А вашата имунна система не улавя програмата. Точно заради тази причина това не е ваксина ”.
Александра дава за образец Англия, където има висок % на имунизация – 80 % от популацията е с инжектирана първа и втора доза ваксинно вещество. По публични дани обаче 59,8 % от умрелите от Делта вид на Covid-19 са били имунизирани. Защо имунизираните също се заразяват и също умират?

Генетикът Александра Код назовава това събитие ваксинален коронавирус: „ Covid-19, който не съумяваме добре да разбираем, тъй като се демонстрира незабавно след една инжекция, по време на интервала от 14 дни. Или след втората инжекция. В Съединени американски щати терминът за него е breakthrough case. ”
Интересен, съгласно учения, е казусът в манастир в региона Ванде-Шаванье. Там 26 от 27-те поданици на манастира са били имунизирани. Впоследствие се оказва, че единствено един от тях не се е разболял от коронаривирус – това е бил неимунизираният ”, изяснява Александра Код.
„ Специфичният и забележителен риск от антитяло-зависимото увеличаване би трябвало да бъде показан на тестваните... Това разобличаване би трябвало да бъде видно и без значение, с цел да дава отговор на стандарта на здравна нравственос и осведомено единодушие ”, упорства още френският генетик.
Александра Хенрион Код е френски академик, генетик, експерт по РНК. Още от началото на пандемията тя приказва за обстановката, опирайки се на чисто научни данни. Тя е един от първите учени, изказал хипотезата за изкуствения генезис на вируса. След тези изяви тя е систематично атакувана от казионните медии, а профилът й във фейсбук отстранен.  
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР