Антитела, които влияят на коронавируса 229Е, могат да помогнат и

...
Антитела, които влияят на коронавируса 229Е, могат да помогнат и
Коментари Харесай

Антитела срещу друг коронавирус помагат за по-леко протичане на COVID-19

Антитела, които въздействат на ковид 229Е, могат да оказват помощ и в битката с ковид SARS-CoV-2, който провокира заболяването COVID-19. Това е открито от вирусолози от университетската клиника в Тюбинген, Германия, написа.
Учените са създали редица изследвания, едно от които е точно за въпросните антитела – то е правено, с цел да се дефинира количествено концентрацията на антитела и на други коронавируси в серум от кръвни проби на 49 пациенти с асимптоматично или среднотежко протичане на COVID-19. Изследванията са правени основно, с цел да се разбере способността на другите типове антитела и нужното количество, с цел да обезвреждат разнообразни разновидности на SARS-CoV-2.
 Учени: Антителата против южноафриканския вид на COVID-19 пазят от другите разновидности Учени: Антителата против южноафриканския вид на COVID-19 пазят от другите разновидности
Изследване в Република Южна Африка откри, че антителата против преобладаващия в страната вид на ковид предотвратяват заразява...
Установена е изненадваща връзка сред антителата против ковид 229E, който принадлежи към групата на грипните вируси и има далечна връзка със SARS-CoV-2.
" Антитела, които са формирани в подтекста на грипния ковид 229Е, за жалост не са задоволителни за отбрана на хората от COVID-19, само че могат да оказват помощ на тялото да обезврежда вируса и по този начин болестта да протече по-леко ", споделя вирусологът професор Михаел Шиндлер.
Какво още е намерено при проучванията – за имунитета против SARS-CoV-2!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР