Антисемитизмът, изложен в университетските кампуси в цялата страна, е само

...
Антисемитизмът, изложен в университетските кампуси в цялата страна, е само
Коментари Харесай

Проблемите с антисемитизма в елитните колежи прикриват „по-дълбокото гниене“ на господството на DEI във висшето образование: Редакционна статия на WSJ

Антисемитизмът, изложен в университетските кампуси в цялата страна, е единствено един знак за „ по-дълбокото изгниване “, породено от антиамерикански политики и политики за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване „ DEI “ в тези университети, предизвести Wall Street Journal.

По време на чуване в Конгреса по отношение на антисемитизма предходната седмица, президентите на Харвардския университет, Масачузетският софтуерен институт (MIT) и Университетът на Пенсилвания (UPenn) отхвърлиха да кажат дали апелите за геноцид нарушават университетските правила за държание.

Ръководителите на Харвард и Университета на Пенсилвания по-късно се отхвърлиха от изказванията си след необятно публично отвращение. Президентът на UPenn Лиз Магил и ръководителят на настоятелството Скот Бок подадоха оставка на фона на реакцията.

Вестникът допусна, че изказванието на админите на Ivy League за отбрана на свободата на словото е неискрено, защото Харвард и Пен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР