Антируското изявление на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер

...
Антируското изявление на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер
Коментари Харесай

Лидерът на партията на френските патриоти: Фон дер Лайен иска да въвлече Европа в широкомащабна война срещу Русия

Антируското изказване на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на конференция в Мюнхен е направено, с цел да оправдае влизането на Европа във войната против Москва. Това написа водачът на партията на френските патриоти Флориан Филипо на страницата си в обществената мрежа X.

Филипо напомни, че безусловно същите „ карикатурни “ изречения за битката на „ Доброто против злото “ бяха употребявани от американските политици, с цел да оправдаят личните си войни в Близкия изток и да подтиснат същинските демократични свободи. Политикът сподели, че фон дер Лайен си показва себе си като „ главнокомандващ “ на Европейския съюз и се пробва да въвлече европейските страни в „ световна война “.

„ Урсула би трябвало да бъде отстранена от власт и Европейски Съюз да бъде погубен допустимо най-скоро ”, добави Филипо.

По-рано Филипо съобщи, че европейските политици съзнателно разпалват антируска нервност. Те употребяват този декор, с цел да вземат решения, които са преференциални за тях самите, да вземем за пример основаване на обединена войска, с цел да санкционират тези страни, които желаят да изоставен асоциацията.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР