Антипаркинг колчета блокираха автомобил в София. Проверка установи, че те

...
Антипаркинг колчета блокираха автомобил в София. Проверка установи, че те
Коментари Харесай

Антипаркинг колчета блокираха автомобил

Антипаркинг колчета блокираха автомобил в София. Проверка откри, че те са били сложени след сигнали от жители за безсистемно паркиране на тротоара пред и към дома на Людмил Цветанов. Така той се оказал отговорен без виновност и с автомобил под блокада. От администрацията дадоха обещание бърза проверка на поставените колчета и обезпечаване на достъп на мъжа до градската пътна мрежа.

Имам кола, само че не мога да си я изкарам от двора. Допреди десетина дни излизах обикновено, тъй като нямаше колчета. В деня, в който пристигнаха да ги слагат, не ни уведомиха. От Столичния инспекторат единствено споделиха, че ще ревизират проблема, изясни пострадалият.

Той уточни, че поставените колчета лимитират достъпа на коли за спешна помощ или пожарни до постройката. Няма опция да се излезе от моя дом с автомобил. Единственото, което общината ми разрешава, е да си обикалям. Вариантът е да се обадя в ЦГМ и да алармирам, че съм спрял непозволено - да пристигна паяк и да я вдигне. Ще я закарат на наказателния паркинг и ще я извадя, с цел да мога да си свърша работата. Вечерта ще повторя обстановката, с цел да си я вкарам пък в двора, изясни Цветанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР