Антимафиотите от ГДБОП удариха авер на Христофорос Аманатидис – Таки

...
Антимафиотите от ГДБОП удариха авер на Христофорос Аманатидис – Таки
Коментари Харесай

ГДБОП удари авер на Таки за контрабанда на 25 600 000 цигари

Антимафиотите от ГДБОП удариха приятел на Христофорос Аманатидис – Таки за контрабанда на близо 26 милиона къса цигари, разкри източник на Narod.bg от Министерство на вътрешните работи.

Специализираната интервенция за противопоставяне на закононарушения с акцизни артикули, осъществена от чиновници на ГДБОП на територията на Пловдив, траяла през цялата нощ.

В хода на оперативните дейности е осъществена инспекция на склад, намиращ се в Южната промишлена зона. В помещението са открити 463 мастербокса с цигари без бандерол, както и машина за пакетирането им.

Операцията започва през вчерашния ден. В два камиона, спрени на автомагистрала „ Тракия “, антимафиотите откриха общо 250 мастербокса цигари без акцизен бандерол, а при претършуване в складово помещение в Северната промишлена зона на града – други 1847 мастербокса с контрабандни тютюневи произведения. Там бяха арестувани и трима души.

Общото конфискувано количество незаконни цигари е 2560 мастербокса – 25 600 000 къса цигари. Според данните цената на откритите контрабандни тютюневи произведения възлиза на над 6 милиона лв..

Разследването по случая продължава за изясняване на произхода на незаконната стока и лицата, участващи в незаконното действие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР