Антимафиоти нанесоха удар срещу кабелните пирати. След разследване е установено

...
Антимафиоти нанесоха удар срещу кабелните пирати. След разследване е установено
Коментари Харесай

Антимафиоти с нов удар срещу кабелните пирати

Антимафиоти нанесоха удар против кабелните пирати. След следствие е открито нерегламентирано разпространяване на редица телевизионни стратегии без нужното по закон единодушие на провоносителите.  Акцията е осъществена под управлението на Районна прокуратура - Кърджали. 



В интервала 20-22.01.2020г. чиновници на профилиран отдел „ Киберпрестъпност “ при ГДБОП-МВР, дружно с Дирекция „ Жандармерия “ -ГДНП, специалисти от Министерството на културата, Комисията за контролиране на известията и Национална агенция за приходите, направиха инспекции на активността на два интернет доставчика, опериращи на територията на област Кърджали.
 стратегии полиция акция Министерство на вътрешните работи

Предмет на инспекцията бе установяването на нерегламентирано разпространяване на редица телевизионни стратегии без нужното по закон единодушие на правоносителите. В хода на инспекцията е установено разминаване сред брой клиенти и подписани контракти с крайни консуматори. Иззети са голям брой документи и компютърно-информационни данни, касаещи активността на сдруженията във връзка с даване на телевизионни стратегии и финансовата активност на сдруженията.

По случая са формирани две досъдебни производства за осъществени закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност. Констативни протоколи са били формирани и от присъстващите на инспекцията Национална агенция за приходите, КРС и Министерството на културата.-->
 стратегии полиция акция Министерство на вътрешните работи

 стратегии полиция акция Министерство на вътрешните работи
Проведените интервенции са част от тактиката на страната за засилено противопоставяне на нарушаванията на правата върху обекти на интелектуалната благосъстоятелност и извеждане на сдруженията опериращи в областта на даването на телевизионни стратегии до краен консуматор от така наречен “сив ” бранш, с което се нанасят големи финансови вреди освен на правоносителите, само че и на бюджета на страната.

 стратегии полиция акция Министерство на вътрешните работи

През последните две години страната ни бе извадена от отрицателния бдителен лист „ Специален 301 “ на Департамента по търговия на Съединени американски щати като резултат от координираните взаимните дейности сред Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата на Република България за противопоставяне на този тип незаконна активност.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР