Антимафиотът от отдел "Контратерор" в ГДБОП Божидар Ботев, син на

...
Антимафиотът от отдел "Контратерор" в ГДБОП Божидар Ботев, син на
Коментари Харесай

Вижте кой прати в гроба сина на Ботьо Ботев

Антимафиотът от отдел "Контратерор " в ГДБОП Божидар Ботев, наследник на топкриминалиста Ботьо Ботев, почина месец след смразяваща злополука на изхода от село Железница, откакто в джипа му се вряза Кристиан Зафиров.

Днес Блиц изкара за първи път фотография на 28-годишния мъж, на който следва да бъде повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.

Трагичният конфликт се развихри на 18 юни, а на 11 юли Божидар умря в незабавния институт "Пирогов ".

Непосредствено след случая Божидар, неговият другар Владимир Мичев и причинителят на злополуката са били настанени през една стая в болница "Света Анна ".

Според описа на Мичев това е бил вторият опит за самоубийство на Зафиров.

По време на болничния си престой Кристиан постоянно крещял и изхвърлял опаковки от лакомства по земята, а рано заран упорствал медицинските сестри да му носят топли закуски в стаята.

Приятелите на Божидар, който оставя след себе си четири сирачета, недоумяват по какъв начин е допустимо такова надменно държание.

В началото на седмицата Кристиан е бил изписан, а проверяващите органи ще го привлекат към наказателна отговорност. Той може да получи най-малко 10 години затвор, в случай че виновността му бъде потвърдена в съда.
Кристиан Зафиров
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР