Антикорупционното законодателство е една от най-важните теми. Последната информация, която

...
Антикорупционното законодателство е една от най-важните теми. Последната информация, която
Коментари Харесай

Премиерът Николай Денков: Името на Алексей Петров не съм го чувал изобщо по време на дискусиите за правителството

Антикорупционното законодателство е една от най-важните тематики. Последната информация, която имам е, че в Народното събрание има единодушие по какъв начин да наподобява в краен тип антикорупционният закон, тъй че чакам в идващите няколко дни той да бъде признат на второ четене и по този начин да осъществим една от най-важните задания за тази година. Това съобщи при визитата си в Китен министър-председателят акад., съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази вечер той ще се включи в формалната гала за закриването на 21-ото издание на Националните летни студентски игри " Летен университет ". Денков добави, че точно антикорупционният закон е една от заварките на ръководството.

Той добави, че чака да има лидерска среща сред " - " (ПП-ДБ) и ГЕРБ- през идната седмица. На въпрос името на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна попадало ли в диалозите за съставянето на държавното управление, министър-председателят отговори негативно.

" Името на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна не съм го чувал въобще по време на полемиките за държавното управление. Задайте тези въпроси към хората, които загатват това име ", сподели акад. Денков.  Премиерът добави, че Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна не е взел участие в основаването на държавното управление.

" Знам по какъв начин съм избирал министрите, знам по какъв начин сме обсъждали кандидатурите им. Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна в никакъв случай не е участвал, не е взел участие в полемика, не е предложил имена. Той не е имал отношение към това държавно управление. Да, може да е имал някакво отношение да се срещне с някого, само че това не е сформиране на държавно управление, " добави министър председателят и уточни, че към този миг не е разговарял с по тематиката.

На въпрос какво, съгласно него, е имал поради водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, акцентирайки през днешния ден, че Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е оказал помощ с логистика за съставянето на държавното управление, министър-председателят отговори: „ Нямам визия. “

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР