Антикорупционният фонд публикува още снимки - този път на полицай,

...
Антикорупционният фонд публикува още снимки - този път на полицай,
Коментари Харесай

Антикорупционният фонд продължава да помага на МВР шефа

Антикорупционният фонд разгласява още фотоси - този път на служител на реда, който се е снимал пред   на Мартин Нотариуса . На първата фотография се вижда служител на реда с униформа на Столична дирекция на вътрешните работи . На втората е същият човек, само че този път застанал на входа на клуб SS, прецизират от АКФ.

Името на служителя е известно на АКФ и по негова информация към този момент е подавано към ГДБОП за следствие, само че няма обществена информация да е довело до някакъв резултат.

" Публикуваме още фотоси в помощ на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов , съгласно който не е имало защита на полиция към частния " SS клуб " на разстреляния Мартин Божанов-Нотариуса ", декларират от АКФ.
 АКФ пита министър Стоянов кой е униформеният на фотографията
АКФ пита министър Стоянов кой е униформеният на фотографията

Снимка пред клуб SS, станал прочут около Мартин Божанов - Нотариуса

Отново задават въпроси, като повтарят и вчерашния - дали чиновници на Министерство на вътрешните работи са правили частна охранителна активност за предприемачи и дали такива лица са разследвани от .

Нови въпроси също има и те са:
Кой е този човек и какви позиции заема/е заемал в Столична дирекция на вътрешните работи?  По нечие разпореждане ли е бил пред " SS клуб " или е правил частна услуга?  Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до избрани институции?  Подавани ли са сигнали към Министерство на вътрешните работи с неговото име за осъществявани услуги за " частна " защита на Мартин Божанов?
Публикуваните фотоси от през днешния ден са от обществените мрежи и са от " златния интервал " на клуба с празненства на профилираните съд и прокуратура в тях, прецизират от АКФ.

По информация на АКФ защита от чиновници на Министерство на вътрешните работи на частния клуб е имало , освен това за нескончаем интервал. " Подавани са и сигнали с съответни имена на чиновници на Министерство на вътрешните работи ( в това число на индивида от фотографията ), вероятно забъркани в това, които към този момент няма да публикуваме ", разяснява Николай Стайков от Антикорупционния фонд.

Припомняме, че през вчерашния ден АКФ популяризира фотография на някогашния в действителност притежател на SS клуба, Евлоги Петров . На назад във времето на същата фотография се вижда човек с униформа, идентична с тази на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) към Министерство на вътрешните работи.
 Столична дирекция на вътрешните работи няма данни Нотариуса да е защитаван от Министерство на вътрешните работи
Столична дирекция на вътрешните работи няма данни Нотариуса да е защитаван от Министерство на вътрешните работи

Прокуратурата да каже дали Мартин Божанов е бил помощник на МВР
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР