Антикорупционния фонд публикува снимка на втори служител на МВР пред

...
Антикорупционния фонд публикува снимка на втори служител на МВР пред
Коментари Харесай

АКФ публикува кадри на втори служител на МВР пред частния клубна Нотариуса

Антикорупционния фонд разгласява фотография на втори чиновник на Министерство на вътрешните работи пред частния клуб на Мартин Нотариуса и задава нови въпроси към вътрешния министър Калин Стоянов, който през вчерашния ден сподели в изявление, че няма информация униформени да са пазили разстреляния Божанов.

На двата фрагмента, оповестени от Антикорупционния фонд е еднакъв човек. На единия е с полицейска униформа, а на втория е със спортно облекло, а зад него се вижда табелата на SS Club, в който са ходили съдии и прокурори.

 Снимки на ченге до клуба на Нотариуса се появиха на бял свят

" Кой е този човек и какви позиции заема в Столична дирекция на вътрешните работи? По нечие разпореждане ли е бил пред " SS клуб " или е правил частна услуга? Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до избрани институции? Подавани ли са сигнали към Министерство на вътрешните работи с неговото име за осъществявани услуги за " частна " защита на Мартин Божанов? " Тези въпроси задават от Антикорупционния фонд.

В четвъртък те разгласиха друга фотография - на съдружника на Нотариуса Евлоги Петров, фиктивен притежател на компанията, стопанисваща SS Club.

Зад него, на влизане в заведението, се вижда мъж с тъмни очила и униформа на Специални интервенции за битка с тероризма. От фонда попитаха Стоянов кой е индивидът, какво прави пред частния клуб на Нотариуса и още веднъж дали са подавани сигнали, че барети работят на частно при него. Отговори все още няма.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР