Антикорупционната комисия ще е с нов председател, в края на

...
Антикорупционната комисия ще е с нов председател, в края на
Коментари Харесай

Скандалът "Терасагейт": Незаконните постройки са почти премахнати

Антикорупционната комисия ще е с нов ръководител, в края на ноември.

Такава е прогнозата на депутатите от комисията за битка с корупцията, през която трява да мине процедурата за избор на правоприемник на Пламен Георгиев.

Снимка: btvnovinite.bg

Продължава разрушаването на противозаконните обекти на терасата на Георгиев, поради която му се наложи да напусне поста.
Как завърши сагата с терасата на Пламен Георгиев? Бившият началник на антикорупционната комисия стартира самичък да събаря навесите на терасата си
От регион " Слатина " оповестиха, че през днешния ден са инспектирали балкона. Там към момента са стояли основите на покривната структура. Ще се върнат, когато Пламен Георгиев отстрани всичко, с цел да приключат преписката.

Снимка: btvnovinite.bg

Междувременно депутатите задвижиха процедурата за избор на нов началник на антикорупционната комисия.
Развръзка по „ Тераса гейт ”: Пламен Георгиев отдръпва жалбата си против община Слатина Така бъдещият консул се съгласява, че постройките на терасата му са противозаконни и би трябвало да се отстранен
Оказва се, че народните представители са изпуснали срокът, в които би трябвало да бъде назначен нов началник след Пламен Георгиев, който да довърши мандата му. Той е двумесечен и е изминал на 30 септември - съгласно антикорупционния закон.

Снимка: btvnovinite.bg

Депутатите, обаче, са на мнение, че този период не тече, когато са във почивка. Председателя на парламентарната комисия за битка с корупцията предвижда, че нов началник ще бъде определен до 20 ноември.

А самият Георгиев по това време евентуално към този момент ще е във Валенсия като консул.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР