Антибългарското говорене в Македония не спира от сутрин до вечер, това

...
Антибългарското говорене в Македония не спира от сутрин до вечер, това
Коментари Харесай

Журналист: Антибългарското говорене в Македония не спира от сутрин до вечер

Антибългарското говорене в Македония не стопира от заран до вечер, това сподели журналистът и притежател на „ Трибуна.мк ” Атанас Величков в ефира на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 745
„ В Република Северна Македония има кръгове, свързани и с властта и с опозицията, които пазят руско-сръбски ползи. Стрелбата по българския клуб в Охрид, което не е случай както го назовават локалните медии, както и провокациите, които се случват имат за цел да бъде спъната Република Северна Македония по пътя към Европейски Съюз и избрани кръгове от властта да намерят опрощение за това възпрепятстване в македонските българи като провокатори ”, сподели той. 

Той счита, че задачата е да се внуши, че България още веднъж стопира Северна Македония да върви напред. Величков добави, че причинителите на тези актове не получават нужната глоба от способените органи.

„ Опозицията е дейната част, те приказват с открит антибългарски детайл в изказванията си. Такива детайли не липсват и измежду представителите на властта ”, съобщи Величков.

Културно-информационният център, който през днешния ден ще бъде открит  в Скопие е към Министерството на културата, среща се в центъра на града и работи интензивно, разясни журналистът.

След стрелбата по българския клуб в Охрид „ Цар Борис III ” има засилено полицейско наличие за откриването на културно-информационният център в Скопие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР