Анти-Русия не е единствено Украйна. Анти-Русия е СССР в епохата

...
Анти-Русия не е единствено Украйна. Анти-Русия е СССР в епохата
Коментари Харесай

Анти-Русия: отвътре и отвън

Анти-Русия не е само Украйна.
Анти-Русия е Съюз на съветските социалистически републики в епохата на Горбачов. Невменяем незаконен русофобски режим. Анти-Русия е Руската федерация от 90-те години в епохата на ръководството на Елцин - още един незаконен русофобски режим. Епоха на цялостна окупация от Запада. Суверенитетът тогава беше на нулата. Елитът представляваше колониална администрация. Тогава се назоваха демократични реформатори. Наскоро водачът на тези реформатори Анатолий Чубайс избяга от Русия. Съвсем неотдавна.

Много от техните представители без да обяснят нищо, без да се разкаят за нищо, към момента са първи цигулки. Каквото и да са правили.

90-те години бяха незаконни в целия смисъл на дулата. Това беше времето на Анти-Русия. Всичко подписано в това положение, всичко получено по време на службата, всички насъбрани в същото време връзки - всичко е надълбоко предателско и русофобско. Всички съществени процеси в политиката, стопанската система, дипломацията, културата директно се управляваха от Запада. Западната агентура проникна във всички сфери - до силите за сигурност и специфичните служби. И това се поощряваше от самата върхушка. Не просто “спящи”, а свободно мотаещи се по Русия атлантистки гаулайтери. Паролата, откриваща всички порти е “русофобия”. И освен на “Ехото на Москва”, само че и в Президентската администрация и държавното управление. Така и трябваше да бъде в Анти-Русия. Така и стана.

Путин стартира да излиза от Анти-Русия, движейки се към същинска Русия. И точно тогава последователно стартира да се схваща същинският смисъл на 90-те. Русия стартира да схваща що е Анти-Русия, до момента в който самата ставаше на Русия.

Пътят от Анти-Русия към Русия в първото десетилетие на века беше, меко казано, лъкатушен. Крачка напред, две обратно, три напред, една обратно... не изключително прелъстителен танц. Крив. Все едно алкохолик върви по тъмна уличка с неуверена походка...

И когато приближихме Русия задоволително близо, ние открихме Анти-Русия на открито. Ние опознахме Анти-Русия в Украйна. Именно там бягаха хората от Анти-Русия, когато Русия ги настъпваше по опашките. Там се концентрираха в кълбо русофобски змии.

Именно по този начин се роди актуалният украински нацизъм - от тройна русофобия:

Локалната (недоубита) бендеровска.

(Вечната) западно-атлантическа и

Новата емиграционна (бежанците от 90-те)

На 22 февруари ние влязохме в преден гибелен спор с Анти-Русия.

Но ние започнахме специфичната военна интервенция преди да приключим с Анти-Русия вътре. И даже тези русофоби, които избягаха в Израел или на Запад в първите дни след началото на бойните дейности, са единствено бледен прахуляк. Ядрото на Анти-Русия вътре в Русия към момента не е наранено.

Виждайки, че идва краят, Анти-Русия обезверено се съпротивлява. Озверели, извършвайки всевъзможни закононарушения и кървави терористични актове против цивилното население, нацистите бушуват в Мариупол, Харков, Буча, Одеса, Киев. И не по-малко брутално се пази от неизбежното и остарелият подкупен хайлайф в самата Русия. Той чудесно схваща, че и той е в котел, който се затваря. Първи избягаха Чубайс, Угрант, Собчак, Венедиктов и други. Докато към момента имаше време. Това е петата колона. Шестата колона се озова в казана. И в този момент тя не може да се измъкне: за Запада те са „ нарушители “, тъй като застанаха на страната на Специалната военна интервенция и не я предотвратиха, за Русия те са останки от Анти-Русия, с корени от 90-те, с предателска същина. Сега би трябвало да се вършат на „ спящи “. Но това не трансформира същността им: те също ненавиждат руснаците, опасяват се и ги презират, както цялата Анти-Русия като цяло. Днес те поставят всички старания да спрат специфичната военна интервенция, да се помирят с врага, да се задоволят с малко. В последна сметка, в случай че украинската Анти-Русия завърши, ще се стигне и до вътрешната Анти-Русия. Това е неизбежно.

Има и партия на успеха. Това са президентът, силите за сигурност и народът. Това е контурът на същинска Русия.

Има и партията на Анти-Русия. Към нея, уви, се отнася забележителна част от актуалния съветски хайлайф - произтекъл от 90-те години, роден от изменничество. Избягаха единици, главното ядро на Анти-Русия се е спотаило и чака. И към този момент саботира колкото се може повече специфичната военна интервенция.

В такава обстановка идеологията краткотрайно губи значение. Партията на Победата не дели никого по правилото ляво-дясно.

Но противоположната партия на Анти-Русия употребява всички несъгласия, стреми се изкуствено да разпали идеологическите разногласия, да всее разногласия, да изправи народа против Президента - все едно той самичък приема решенията, които народът счита за искрено изменнически.

Не би трябвало да се поддаваме на това - по този начин работи партията на Анти-Русия, вътрешният зложелател.

Партията на Победата е принудена да води война на два фронта - външен и вътрешен. При това външният включва и украинският нацизъм, и глобалистката русофобия на Запада. Вътрешният фронт е нашия русофобски хайлайф.

Представете си какъв брой тежко е това за Върховния главнокомандващ? Списъкът с разкриваните предатели пораства като снежна топка...

Нашата победа ще настъпи, когато удържим връх във всички тези посоки. Елитът се стреми, както бойците от “Азов” - да взривяват мостовете, водещи от народа до Президента, да блокират всички връзки, да изолират висшата власт от действителната картина на трагичната социална промяна. Елитът обезверено се пробва да не допусне Русия да стане национална страна, т.е. да стане изцяло и необратимо Русия. И Победата на Русия за него ще стане проваляне и миг на отплата. Шестата колона е притисната в ъгъла. Затова тя през днешния ден е рискова, както в никакъв случай до момента.

Но хората имат вяра в Русия, в Президента, хората имат вяра в специфичната военна интервенция и хората са съгласни да платят всякаква цена - всякаква в нашите условия е съществено изявление - само че единствено за Победата. И за нищо друго - нито за половин победа, нито за четвърт. За цялата Победа. Над Анти-Русия.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР