Антъни Иванов се сравни с Майкъл Фелпс в публикация в

...
Антъни Иванов се сравни с Майкъл Фелпс в публикация в
Коментари Харесай

Антъни Иванов се сравни с Майкъл Фелпс: Само в България “тревата” е дрога, а алкохола си го правим в мазето

Антъни Иванов се съпостави с Майкъл Фелпс в обява в обществените мрежи, откакто бе заловен с марихуана. Той твърди, че не е бил арестуван за 24 часа, каквато бе първичната информация.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

Няма да се извинявам за нещо, което се случи тъй като не съм измамник, само че доста неща в медиите са написани много неверно и подвеждащо. Въпреки това бих желал да кажа, че не съм арестуван за 24 часа и тази заран бях в басейна.

Случая през вчерашния ден беше избран за “маловажен ” от органите на реда и бях пуснат след 1 час поради “смешното ” количество от 0.02г

Разбирам за какво стига всичко това до медиите просто не разбирам за какво се подвига звук за такива неща, а не за съществени такива. Пожелавам ви лек ден.

Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, само че надали го назовават с такива прилагателни каквито към този момент чух аз. Само в България “тревата ” е дрога, а алкохола си го вършим в мазето.

По-рано през днешния ден се появи информация, че спортистът е бил арестуван

Антъни Иванов твърди, че по този начин и не са използвали тревата. По думите му откритото количество е било и по-малко – 0,02 грама.

„ Не беше както излиза на всички места. Не сме зад решетките. Имаше малко количество в нас. Полицаите ни претърсиха. Беше в джоба ми “, сподели той. И добави:

„ Лошо стичане на събитията “

Спортистът твърди, че е предложил да му създадат тест. Полицията обаче отказала.

„ След това ни пуснаха. Просто по този начин се случи, бях дружно с един мой другар, с който не се бяхме виждали от дълго време. Имахме желание, само че не го направихме “, показа още той.  „ Определено неприятна реклама, не е било планувано, не съм желал да направя нещо такова. В миг на уязвимост. Вече скърбя и не желая да се повтаря. “

Още вести четете в категорията Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР