Антъни Иванов пусна следния пост във фейсбук след огромния успех

...
Антъни Иванов пусна следния пост във фейсбук след огромния успех
Коментари Харесай

Антъни Иванов скочи на хейтърите: Сипете си по една голяма ракия

Антъни Иванов пусна следния пост във фейсбук след големия триумф на българската щафета 4 по 200 м свободен жанр на международното състезание в дребен басейн, което се организира в Мелбърн:

" Тази щафета беше особено за всички уеб сайтове, медии и хора, които споделиха, че за пръв път в последните 4 години няма да плавам на край на Световно Първенство и подцениха и момчетата в щафетата и мен. Сипете си по една огромна ракия и не коментирайте спорт от който не разбирате.

Искам да се пукнете от гняв, тъй като вие не можете да се зарадвате, че хората, които са тук популяризират една дребна България с население 7 милиона. Може да не съм имал най-хубавата година за което сигурно помогнаха и доста хора в България по един или различен метод, само че не съм бил по-щастлив и горделив през кариерата ми на плувец. Приятен ден, злобари!

За хората, които ни поддържат, бъдете сигурни, че ще се връщаме по-силни всяка година. Финалното плуване на щафетата ще бъде в 12,45 българско време през днешния ден. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР