Антъни Генов (ТК Авеню, гр. Бургас) се класира за втория

...
Антъни Генов (ТК Авеню, гр. Бургас) се класира за втория
Коментари Харесай

Антъни Генов започна с победа на турнир от най-високата категория „А“ за юноши

Антъни Генов (ТК " Авеню ", гр. Бургас) се класира за втория кръг на шампионата от най-високата категория „ А " на ITF за юноши и девойки. Надпреварата се организира в Порто Алегри (Бразилия).

В първия кръг Генов победи с 6:2, 7:5 Едуадро Тайгура от Бразилия. Във втория кръг Антъни ще играе против номер 10 в схемата Артур Казо от Франция.

Генов ще взе участие и в шампионата на двойки. Той ще играе в тандем с Горан Животич от Сърбия. Предната седмица Генов и Животич стигнаха до четвъртфиналите на различен шампионат в Бразилия. В първия кръг те ще играят против Рон Гинат и Схар Симон от Израел.

Антъни Генов взе участие в шампионата като част от тима на ITF до 18 година

Днес присъединяване си в шампионата при девойките ще стартира Даниела Димитрова (ТК " Виа Тенис Стар ", гр.София). Българката, която е сложена под №12 ще играе на сингъл против Лейре Гормас от Испания.

В шампионата на двойки Димитрова и Виктория Петренко от Украйна, шести сложени, ще играят против американките Браун и Оуенси. Предната седмица Димитрова и Петренко играха на четвъртфинал на различен шампионат в Бразилия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР