Антъни Генов ТК “Авеню”, гр.Бургас и Симон-Антони Иванов ТК “Супер

...
Антъни Генов ТК “Авеню”, гр.Бургас и Симон-Антони Иванов ТК “Супер
Коментари Харесай

Генов и Иванов се класираха за финала на двойки на “Haskovo Cup 2018”

Антъни Генов Търговска колегия “Авеню”, гр.Бургас и Симон-Антони Иванов Търговска колегия “Супер Спорт”, гр.Варна се класираха на край на двойки при юношите на „ Haskovo Cup 2018 “.

Българите победиха с 6:3, 6:7(9), 10-7 третите сложени Игор Хименез от Бразилия и Андрю Полсън от Чехия. Вчера нашите момчета победиха и първите в схемата Филип Яну от Румъния и Дамиен Венгер от Швейцария.

В спор за купата Антъни и Симон ще играят против вторите сложени Сергей Фомин от Узбекистан и Александър Бинда от Русия.

За страдание на двойки при девойките Гергана Топалова и Вероника Фалковска от Полша отпаднаха на полуфинал. Двете отстъпиха с 6:7(5), 6:3, 10-4 от Елина Аванесян от Русия и Диана Ходан от Русия.



На сингъл Даниела Димитрова Търговска колегия “Виа Тенис Стар”, гр.София се класира на край при девойките. Димитрова победи с 6:3, 6:4 поставената под №1 Гергана Топалова. В спор за купата Даниела ще играе против шестата сложена Вилда Ханнеман от Швеция.

В оспорван полуфинал при юношите Симон-Антони Иванов Търговска колегия “Супер Спорт”, гр.Варна отстъпи с 5:7, 3:6 на Карлос Санчес Ховер от Испания.

Надпреварата е за юноши и девойки до 18 год. от влиятелната второкласен на ITF. Състезанието се организира с поддръжката на община Хасково, а мачовете се играят на комплекса в парк “Кенана”.

BGTENNIS.BG
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР