Антъни Едуардс реализира 33 точки за по-малко от три периода

...
Антъни Едуардс реализира 33 точки за по-малко от три периода
Коментари Харесай

Антъни Едуардс изведе Минесота до успеха срещу Сан Антонио

Антъни Едуардс осъществя 33 точки за по-малко от три интервала по време на успеха на Минесота със 151:131 против домакина Сан Антонио в мач от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.  Отборът на Уулвс си подсигурява минимум девето място в класирането в Западната конференция и ще има шансове за присъединяване в плейофите. Карл-Антъни Таунс се отличи с 22 точки в интерес на гостите, които имаха преднина с 12 точки още след края на втората четвърт. Майк Конли добави още 20 точки за Минесота, до момента в който Джулиън Чампани стана най-резултатен в интерес на Спърс с 24 точки.

Тре Джоунс записа втория си " трипъл-дабъл " в кариерата с 21 точки, 12 асистенции и 10 битки в интерес на Сан Антонио.

Новобранецът Очай Агбаджи осъществя 28 точки при триумфа на Юта със 118:114 пред лична аудитория против Денвър. Това е рекордно достижение за 20-годишния гард по време на изявите му в НБА.

Тимът на Джаз пропиля задатък от 19 точки и още веднъж си върна водачеството в резултата в края при 110:109, след което Агбаджи означи значими кошове, обезпечили триумфа в интерес на домакините от Солт Лейк Сити.

Кентавиъс Колдуел-Поуп вкара 21 точки, а Джамал Мъри добави още 20 точки в интерес на Денвър. Нъгетс стартира директните елиминации в Лигата преди всичко в Западната конференция.

Лос Анджелис Клипърс завоюва със 136:125 вкъщи против Портланд. Кауай Ленард се отличи с 27 точки, 8 битки и 4 завършващи подавания в интерес на тима от Калифорния. Ръсел Уестбрук добави още 20 точки, 6 овладени топки под кошовете и 6 асистенции за състава на Клипърс, който е на пето място в класирането на Запад и има идентичен актив с Голдън Стейт.

Кевин Нокс беше най-резултатен за гостите с 30 точки и 11 битки.

Мачове от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА):
Юта - Денвър 118:114
ЛА Клипърс - Портланд 136:125
Сан Антонио - Минесота 131:151

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР