Антъни Джошуа засипа с комплименти Франсис Нгану след мача им

...
Антъни Джошуа засипа с комплименти Франсис Нгану след мача им
Коментари Харесай

Джошуа: Казах на Нгану да не спира с бокса

Антъни Джошуа засипа с похвали Франсис Нгану след мача им от боксовата галавечер в Рияд, Саудитска Арабия. Ей Джей господства на кръга и нокаутира някогашния международен първенец в ММА във втория рунд, с цел да покаже, че още е движеща мощ в тежката категория и опасност за Олександър Усик и Тайсън Фюри, които ще се бият за безспорната международна купа в дивизията на 18 май.


" Когато видях мача му с Фюри си помислих " Боже, този човек може да се боксира, желаех да се удрям против него. Той е ентусиазъм, популярен първенец и довечера не би трябвало да лишава от опциите му. Той може да се завърне. Казах му да не стопира с бокса. Той има едвам два мача и се би с най-хубавите в света. Може да стигне надалеч, в случай че остане предан. Франсис Нгану победи първенеца на WBC в тежка категория - аз би трябвало да бъда първенец ", пошегува се Джошуа и продължи с положителните думи за Нгану: " Той е идеалист, рискува, неговата история не би трябвало да бъде помрачена от случилото се довечера ".

Ей Джей към този момент има 28 победи на професионалния кръг, 25 от които с нокаут, при три провали - едно от Анди Руис и две от Усик, който сега е собственик на всички пояси в тежката категория като се изключи този на WBC, държан от Фюри. Джошуа не скри желанието си след безапелационното показване против Нгану, че желае Усик или Фюри за безспорната международна купа след конфликта на украинеца с " Циганския крал " на 18 май.

По-рано в Рияд, Джоузеф Паркър продължи със страхотното си показване в последно време, откакто превъзмогна два нокдауна, с цел да вземе успеха над китаеца Джълей Джан с преимущество в две от трите съдийски карти. Новозеландецът записа преди този момент триумф над Дионтей Уайлдър. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР