Антъни Джошуа явно не е в най-добрата си ментална форма

...
Антъни Джошуа явно не е в най-добрата си ментална форма
Коментари Харесай

Шансовете на Кобрата растат! Джошуа призна за проблем

Антъни Джошуа очевидно не е в най-хубавата си ментална форма тъкмо месец преди огромната борба за международната купа против българския кандидат Кубрат Пулев. Британецът с нигерийски корени самичък си призна, че от време на време изпитва компликации да се оправи с напрежението преди решителни боеве и даже мъчно спи. Така е и преди конфликта на 28 октомври на стадион " Принсипалити”, когато той ще пази трите си пояса против Кобрата, написа sporta.bg.

" Доста постоянно ми е мъчно да се оправям с напрежението. То идва от желанието ми да се показва по най-хубавия метод и да развеселявам почитателите. Това си е тежка отговорност. При мен напрежението се повишава, колкото повече датата на мача наближава. Не желая от в този момент да се вълнувам прекомерно доста, с цел да не избухвам на кръга. Опитвам се да съм спокоен, от време на време не мога да заспя, тъй като единствено си мисля по какъв начин ще се показва и по какъв начин ще се развие дуелът. Постоянно съм в психическа борба, само че знам, че просто би трябвало да го приема за още един мач и да се опитам да се насладя на момента”, разяснява Джошуа пред таблоида " Сън ".

Билетите за мача към този момент са изкупени и над 80 000 души ще гледат онлайн зрелището в столицата на Уелс - Кардиф. Джошуа неотдавна разгласи, че ще се самоизолира от света в опит да се приготви допустимо най-качествено за дуела, само че към този момент не съблюдава думите си и има медийни изяви съвсем всекидневно.

В същото време Кубрат се готви интензивно в Берлин. Той също не отхвърля на публицистите и постоянно има обществени изяви. Коефициентите сочат, че нашето момче няма късмет на кръга против младия международен първенец, само че вярата умира последна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР