Антъни Джошуа вече е започнал да мисли за битка през

...
Антъни Джошуа вече е започнал да мисли за битка през
Коментари Харесай

Антъни Джошуа мисли за битка през лятото

Антъни Джошуа към този момент е почнал да мисли за борба през лятото с Дилиан Уайт, като разкрива, че жестокият метод, по който завоюва последния им пердах, остава обичаният му нокаут. Лондонските противници се сблъскаха за първи път в аматьорски шампионат през 2009 година, който Уайт завоюва по точки. Шест години по-късно те се срещнаха при експертите за английската купа и 33-годишният Ей Джей завоюва успеха с нечовечен нокаут след ъперкът.

Преди това Джошуа би трябвало да се оправи с Джърмейн Франклин в събота. Смята се, че в случай че Ей Джей победи, ще бъде разгласен и мач още веднъж с Дилиън Уайт.

Подгряването към този момент стартира с Джошуа, който класира бруталния нокаут по-високо от успехите си за международната купа над Чарлз Мартин, Доминик Бризийл, Владимир Кличко и Кубрат Пулев.

Когато DAZN го попита за обичания му нокаут, безмилостният Джошуа сподели: " Бих споделил ъперкът на Дилиан Уайт. Кличко се изправи на крайници. Дилиан беше подложен в безсъзнание, трябваше да чакат да се възвърне. Това е финален нокаут. "

Дори след две сбивания има почитание сред някогашните неприятни момчета. През 2019 година Уайт се боксира в ъндеркартата на Ей Джей в Саудитска Арабия и прелетя до Близкия изток и седна до майката на своя противник.

Когато Уайт победи Франклин през ноември, той заслужено допусна, че е обезпечил идната борба с Ей Джей. Но промоутърът Еди Хърн се отхвърли, когато се разбра, че Франклин - който впечатли доста хора в 12-рундовата борба - получава огромни пари на фона на загуба.

И Костотрошача не се сдържа, казвайки пред вестник " Сън ": " На всички беше казано, на всички почитатели на бокса, че спечелилият от мен и Франклин ще се бие с Ей Джей. Така че това е скапана работа. Можеше да е по-добре да изгубя борбата с Франклин и да получа борбата с Ей Джей! ".
 Вече се работи за мач сред Фюри и Джошуа
Вече се работи за мач сред Фюри и Джошуа

Чака се изходът на мача на Антъни на 1 април
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР