Антъни Джошуа в момента е двукратен световен шампион в тежка

...
Антъни Джошуа в момента е двукратен световен шампион в тежка
Коментари Харесай

Джошуа разказа за нокаута в първия му двубой като аматьор

Антъни Джошуа сега е повторен международен първенец в тежка категория, като измина дълъг път от първия си аматьорски дуел преди 12 години. Ей Джей дебютира като слаб 19-годишен представител на Finchley ABC на 27 ноември 2008 година

Негов конкурент тогава е Нейтън Бреде - за който също това е първа борба. " Спомням си, когато го видях. Той голям, само че въпреки всичко желаех да се удрям. Бях пътувал, тъй че не желаех да се прибирам без да се боксирам. Мисля, че той ме превъзхождаше с към 8 кг. Той беше голям, само че почтено казано не бях слисан от концепцията да вляза там с него. ", сподели Бреде пред Independent няколко години по-късно.

" Спомням си, че си мислех: " Ако бяхме на открито на улицата и той искаше да се бие, нямаше да избягам, тъй че за какво бих се прибрал вкъщи, без да се удрям в този момент? ". Спомням си, че ме попита в какъв дуел съм. Очевидно не осъзна, че се удрям с него, тъй като бях доста по-малък. Когато му споделих, че сме дружно, явно взе малко убеденост от разликата в размера и не го упреквам.

И ето какъв брой неприятно беше за мен, припомням си, че треньорите ми в действителност ми споделиха, че Джошуа има противоположен гард.Дясната ми ръка и крайник постоянно са начело. И по този начин, когато загрявахме се подготвях за това. Тогава, когато излезе, сподели противоположното, държейки левия си крайник начело. Просто си помислих: " О, отлично ".

Срещата завърши относително бързо, защото Джошуа нанесе на Бреде мощен удар в първите 20 секунди. Той се изправи на крайници, само че скоро още веднъж падна и съдията спря надпреварата.

Even at 19, AJ was unstoppable
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР