Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану завършиха с двоен нокаут“, докато

...
Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану завършиха с двоен нокаут“, докато
Коментари Харесай

Антъни Джошуа и Франсис Нгану заснеха „двоен нокаут“, завършващ за битка

Антъни Джошуа против Франсис Нгану приключиха с „ двоен нокаут “, до момента в който двамата снимаха филмов откъс за борбата в тежка категория.

Бивш двукратният международен първенец в тежка категория Джошуа и Нгану идващия петък в Рияд за шанса да завоюват безспорна борба за международната купа. Нгану се състезава едвам за повторно като професионален боксьор, откакто изпусна дългогодишния противник на британеца Тайсън Фюри в дебюта си по пътя към загубата със противоречиво решение предишния октомври.

Джошуа и Нгану се появиха в Street Fighter- въодушевен промоционален видеоклип за тяхната борба, която се таксува като „ Knockout Chaos “. След като удари удар след удар в разнообразни градове, филмовият откъс приключва с нокаутиране на двамата на кръга, преди думите „ Играта свърши “ да се появят на екрана.

Феновете реагираха на филмовия откъс, като написаха: „ Това може да е най-страхотната промоция на борба, която в миналото съм виждал. Втори консуматор добави: „ Мисли за края с двоен нокаут? Предполагам, че беше безредно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР