Антъни Джошуа сподели, че иска да пусне рап албум. Бившият

...
Антъни Джошуа сподели, че иска да пусне рап албум. Бившият
Коментари Харесай

Антъни Джошуа става рапър през 2023 година

Антъни Джошуа показа, че желае да пусне рап албум. Бившият първенец в тежка категория ще дебютира като рапър през 2023 година.

33-годишният британец с корени от Нигерия към този момент е приказвал с двама рапъри, които се интересуват от ария с него. Последната година не беше добра за Джошуа в бокса.

Той загуби купите си от Алексаднър Усик в Лондон през септември 2021 година. През август тази година Джошуа получи реванш, само че отново загуби с решение от Усик в Саудитска Арабия.

Антъни рухна душевен след борбата и се държеше несъответстващо.Сега той възнамерява рап песни, както и борби през 2023 година.

" Бих желал да запиша мини-албум, тъй като в този живот постоянно би трябвало да се опитваш да правиш нещо. Ние живеем единствено един път, тъй че за какво не? Кога ще излезе мини-албумът на AJ? Ще кажа, че може би следващата година.

Ако имам свободно време, ще го направя на драго сърце. Вече съм приказвал за това с някои музиканти. Говорих с рапърите Skrapz и Nines и те желаят да запишат ария. Подобно съдействие би било доста положително. ", сподели боксьорът.
 Тайсън Фюри: Парите към този момент не са настоящи, ще се удрям с Джошуа гратис
Тайсън Фюри: Парите към този момент не са настоящи, ще се удрям с Джошуа гратис

" Дори след 50 живота няма да мога да похарча всичко, което съм спечелил "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР